Mostantól gyerekjáték, hogy minden nap új, érdekes és közösség-aktivizáló posztot találj ki Facebookra, Instagramra, blogra!
Magyarország legnagyobb adatbázisával rendelkező, egyetlen dinamikus közösségimédia-tartalomgeneráló szoftvere megérkezett!
Te is kommunikálnál minden nap a közösségi médiában, de nincs ötleted, hogy mit? Szenvedést okoz a folyamatos kommunikáció? Több közösségi oldalad is van, de gondot okoz, hogy már megint miről posztolj? Nem aktívak a követőid és így értékesíteni sem tudsz nekik?

Itt a Rád szabott segítség: Ez limitált kiadású online szoftver pont ezekben segít Neked!

A közösségi médiában ott van az ügyfeled, a monitor előtt! Mostantól képes leszel reakciókat, érzelmeket és kötődést kiváltó tartalmakat kommunikálni, figyelni fognak Rád, értékesítésre nyitottak lesznek a követőid.

A SOCIAL GENERATOR az év 365 napjában melletted lesz, hogy mostantól egyetlen másodpercet se kelljen posztokon és témákon törni a fejedet! Ötletet, izgalmas témát, inspirációt és lexikális tudást ad Neked másodpercek alatt!

100% egyedi: Garantáltan nincs két azonos közösségi média marketingterv!
Egy napra több ötlet: Napi poszt téma, Napi kérdés, Napi idézet, Kalendárium
+ Folyamatosan bővített, jelenleg 24 db kipróbált és ajánlott közösségi média eszköz linkje (pl. ingyenes képadatbázisok, tool-ok)
Garantált eredmények: aktivitás-, követőszám- és követői lojalitás növelése extra tudás nélkül
Használata gyerekjáték, előképzettséget nem igényel! Stílusodra szabod és posztolod az ötleteket.
Egyedüli Magyarországon: Nem statikus könyv, nem PDF fájl, ez egy online szoftver. Elérhető bárhonnan a világból- mobilról is!
Bátran használd ezekhez: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, blog


A SOCIAL GENERATOR adatbázisát folyamatosan fejlesztjük:
Utolsó frisstítes: 2020-11-25 15:48:48

896 posztötlet

913 kérdés

881 idézet

1102 kalendáriumi bejegyzés
Nézd meg, hogyan működik:
Nézd meg a videót és megmutatjuk Neked, mit kapsz a havi előfizetésedért! Miklovicz Norbert, a SOCIAL GENERATOR alapítója megmutatja, hogy a rendelés után milyen gyorsan elfoglalhatod a személyedre szabott közösségi média tartalom ötletládádat!

Nem írtuk el: A számtalan kombináció és a hatalmas adatbázis miatt, gyakorlatilag kizárható, hogy két legenerált terv azonos legyen!

A SOCIAL GENERATOR minimum 10-15 óra munkától szabadít meg havonta. Neked ez mennyit ér? Online szoftver lévén bárhol vagy, bármikor posztolsz, stabilan szállítja Neked a menő, izgalmas, szexi, rekaciókat és érzelmeket kiváltó közösségi média tartalom ötleteket!

Kiknek készült a szoftver?
Vállalkozóknak

Egyedül gondoskodsz a vállalkozásod közösségi média kommunikációjáról (is)? Nincs még kedved, pénzed kiszervezni a kommunikációt? A SOCIAL GENERATOR melletted lesz az év 365 napján. Kinyitod és zúdítjuk az ötleteket, "Mindig lesz témád!"

Marketingeseknek, szövegíróknak

A Te feladatod hogy menő tartalmakat gyárts a szervezet vagy ügyfeleid számára? Nyisd meg ezt az online szoftvert akár az irodából, akár home office-ból. Már választhatsz is az aznapra gondosan összeállított tartalmi ötletek, inspirációk közül.

Közösségépítőknek

Facebook csoportod admin vagy? Fórumot, klubot, bármilyen közösséget építesz? A jó közösség titka, a jó témák, amit jól ki lehet beszélni, amelyek hasznosak és aktivitást adnak a közösségednek.

Ügynökségeknek

Nagy a nyomás az ügyfelek részéről, hogy menő tartalmakat gyárts? Jó helyen jársz, vetesd meg a főnökkel (ha nem Te vagy az) ezt a szoftver és holnaptól kezdve mi garantáljuk Neked az izgalmas témákat, amiről kommunikálhatsz.

Felhasználóink mondják:
Petrus Kriszti,
Ebadta-eb Kft.

"Atyaég mennyi lehetőség, és mekkora segítség! Jó tartalommal (nagy organikus eléréssel), egy aktív és jó közösséggel lehet igazán hosszú távon dolgozni, és hűséges vásárlókat szerezni. Ehhez pedig egy innovatív, egyedülálló lehetőség a Social Generátor. "

Gáspár Katalin,
Harmopress Kft.

"A posztok azonnal kommunikációt váltottak ki, alig-alig kellett őket testre szabnom. Tökéletesen használhatók annak is, aki több social felületet kezel. Egyszerű, azonnal átlátható, gyorsan használható. Azt hiszem, ha van "must have" dolog a marketing ezen területén, akkor ez az."

Máté Brigitta,
Lépcsőfok

"Dinamikus szövegek? Végtelen ötlettár?! Őrület, szó szerint! A Social Generator egy olyan mindennap a segítségedre lévő szoftver, amelyet bármikor használhatsz, és annyi ötleted lesz, hogy nem győzöd felhasználni őket...! És ez még csak a kezdet! Csak annyit tudok mondani: erre vártál."

Halász Dóra,
minimemo.hu

"Hiánypótló, zseniális, azonnal használható ötletek! Egy igazi aranyrög a vállalkozóknak! Ajánlom azoknak, akik most kezdenek el felépíteni social csatornákat, de azoknak is akik már gyakorlottak benne, és azoknak is akik ügyfeleknek készítenek tartalmakat."

100% csalódásmentes-vásárlás
kép
Minden előfizetőnk kérdezésnélküli PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT kap Tőlünk!

Fizesd elő, ha nem tetszik vagy másra számítottál, kérdezés nélkül visszautaljuk a havi előfizetési díjadat!
Ennyire biztosak vagyunk abban, hogy a SOCIAL GENERATOR minőségi és hiányt pótló segítséged ad formabontó megoldásokkal.

Sőt, amíg ügyfelünk vagy, garantáljuk, hogy ugyanazt a poszt ötletet, kérdést nem kapod meg. Tegyél próbára minket!

Próbáld ki ingyen 14 napig vagy fizesd elő és perceken belül már használhatod is:
A megrendeléssel egyidejűleg kijelented, hogy az Általános Felhasználói Szerződést elolvastad és elfogadod.
HAVI előfizetés
Vedd fel napi 300 Ft-ért a saját kreatív- szövegíródat és nem csak az ötleteket szállítjuk, de min. 10-15 órát megspórolunk Neked. Mostantól mindig lesz témád!

+ 24 db kipróbált és ajánlott közösségi média eszköz linkje
+ Ötletcsere garancia és ügyfélszolgálat
+ Ajándék marketing pszichológia e-könyv
3.000 Ft + ÁFA / hónap
br. 3.810 Ft / hó
Megrendelem
Legjobb választás
ÉVES előfizetés
A legkedvezőbb kondíció, hogy a szoftverünk folyamatosan fejlődő tudását minden nap élvezhesd munkád során! A fizetés egy összegben történik.

+ 24 db kipróbált és ajánlott közösségi média eszköz linkje
+ Ötletcsere garancia és ügyfélszolgálat
+ Ajándék marketing pszichológia e-könyv
1.000 Ft + ÁFA / hó
br. 15.240 Ft / év
Megrendelem
14 NAP INGYEN
Kipróbálnád?, akkor válaszd ezt a csomagot, és percek múlva már el is kezdheted hatékonyabbá tenni a közösségimédia-kommunikációdat!

+ 24 db kipróbált és ajánlott közösségi média eszköz linkje
+ Ötletcsere garancia és ügyfélszolgálat
0 Ft / 14 nap
Kötelezettség nélkül!
Kipróbálom
Kik készítették?
kép
A Social Generator jelenlegi adatbázisa több hónapos fejlesztés eredménye. Közösségi média szakértők és szövegírók dolgoztak azon, hogy kiválogassák, melyek azok a posztok, kérdések, idézetek, amelyek reakciókat, érzelmeket váltanak ki a Facebookon lévő leendő ügyfeleidből. Minden poszt tesztelt és már bizonyított, valódi profitorientált közösségi kommunikáció végezhető vele. Folyamatosan fejlesztjük és ha egy poszt ötlet nem tetszik az ügyfeleknek, online azonnal cseréljük. A szoftver ötletgazdája a Marketing112, amely ügynökségként maga is összesen 100 milliós nagyságrendben kezelt eddig ügyfélköltéseket, közösségi aktivitást.
Gyakran Ismételt Kérdések
Fizetni bankkártyával tudsz! Bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adataidat nem ismerjük és mi nem is tároljuk el. Az OTP Bank (Magyarország legnagyobb bankja) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyanolyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával! Fizetés után perceken belül be is léphetsz a SOCIAL GENERATOR felületedre! Mind a havi, mind az éves előfizetés automatikusan megújuló fizetés, amiről bármikor le tudsz iratkozni. Az előfizetésed megújítása előtt 1 nappal szintén írunk Neked e-mailt.
Több minden is biztosítja! Egyrészt mi rendelkezünk Magyarország legnagyobb adatbázisával, több évnyi poszt ötletünk van és naponta fejlesztjük. Továbbá garanciát adunk arra, hogy amíg az ügyfelünk vagy nem kapod meg tervben két ugyanazt a poszt ötletet vagy kérdést! Azt is garantáljuk, hogy a rendszer két ugyanolyan tervet nem készít! De ez még mind semmi: Ötletcsere garanciánknak köszönhetően bármely nap ötlete nem tetszik, jelezdheted nekünk, mi pedig a nap végéig egy teljesen új ötletsort adunk Neked teljesen ingyen!
Nem! Ezek téma ötletek, csak annyit kell tenni, hogy saját stílusodban publikálod. Minden napra adunk egy kreatív posztötletet, egy közösség-aktivizáló kérdést, egy idézetet és a napi kalendárium több érdekes "Mi történt ezen a napon?" adattal vár.
Mivel nagy adatbázissal rendelkezünk, a legenerált tartalmi terv minden típusú kommunikációhoz segítséget nyújt. Ha nem lenne így, pénzvisszafizetési-garanciánk keretén belül kérdezés nélkül visszaadjuk a havi előfizetésed díját (lásd ÁSZF!). Ha nem vagy biztos valamiben, hívd a +36 70 340 6445 -es telefonszámot és segítünk dönteni!
Várnod kell, amíg fejlesszük az adatbázisunkat és újra megnyitjuk az előfizetési lehetőséget. Ez a szoftver és a Te kommunikációd minőségét és egyediségét védi.
Ha érvényes SOCIAL GENERATOR előfizetéssel rendelkezel, akkor KORLÁTLAN ügyfelednél, közösségi oldaladnál használhatod a szoftver nyújtotta előnyöket.